Menu
the REFERENCE

Sitecore

Sitecore is producent van customer experience software voor excellente en betekenisvolle klantrelaties.The Reference is platinum partner van dit geïntegreerd platform waar contentbeheer en klantinformatie perfect samenkomen. Rapporten van Gartner en Forrester bevestigen dat het marktleider is in zijn gebied.

Plaats je klanten bij alles wat je doet op één en creëer klantrelaties voor het leven.

Sitecore is een geïntegreerd platform dat ons in staat stelt topprestaties te leveren op gebied van context marketing. Het laat toe om gepersonaliseerde ervaringen te creëren specifiek op maat van uw gebruikers, rekening houdend met de context waarbinnen de klant in het verleden, ongeacht via welk kanaal, interactie had met uw merk. Kortom, met Sitecore verandert u digitale onbekenden in enthousiaste klanten voor het leven.

Het Sitecore platform bestaat uit 3 belangrijke peilers die gecombineerd ongekende mogelijkheden bieden.

Toonaangevend content management

U weet het wel, content is king. Toch is de manier waarop we onze boodschap willen overbrengen misschien nog wel belangrijker dan de boodschap zelf. Sitecore stelt marketeers in staat om in een award-winning interface content te beheren, volledig losgekoppeld van de presentatie ervan. Het bevat onnoemelijk veel functionaliteiten zoals meertaligheid, multisite support, simulatie van interacties per persona, dynamische personalisatie, optimalisatie voor mobile, integratie van sociale media, localisatie, e-commerce, connectoren voor systemen van derden zoals uw CRM of ERP en nog zoveel meer.

Daarnaast nemen ook verwachtingen exponentieel toe. Enerzijds worden klanten steeds veeleisender en ook binnen uw organisatie zijn time to market en het halen van targets steeds belangrijker. Met Sitecore als content management systeem lost u beide verwachtingen probleemloos in.

Contextual intelligence

If you can’t measure it, you can’t manage it. Door een goeie analyse van klantgegevens binnen het Sitecore platform beschikken marketeers meer dan ooit over de juiste informatie over hun gebruikers. Wie zijn ze? Wat vinden ze belangrijk? Welke behoeften hebben ze precies? Sitecore zet deze om naar bevattelijke inzichten en slaat deze veilig op in de experience database. Elke klik verrijkt het profiel van de gebruiker, waardoor u in staat bent om de mens achter de gegevens te zien. U begrijpt precies welk traject de klant al heeft afgelegd, en dit over alle touch points heen: van een social media post die resulteerde in een e-mailcampagne die op zijn beurt weer leidde naar een landingspagina op een mobiel device.

Omnichannel automation

Omnichannel Automation laat u toe om deze inzichten om te zetten naar ideale gebruikerservaringen.  U kunt nu immers de juiste content via het juiste kanaal op het meest geschikte moment en volledig geïndividualiseerd aanbieden. Of u nu 100 of 100 000 gebruikers hebt, dankzij rules en engagement plans kunt u gepersonaliseerd communiceren met uw gebruikers, precies binnen de context en via eender welk kanaal.

Omnichannel automation is dus dé ideale manier om aan lead nurturing te doen. U kunt namelijk real-time interacties en automatische acties orchestreren op basis van het profiel van de klant. Dank zij de omnichannel benadering van Sitecore worden deze in een ononderbroken stroom ingezet om een gesprek naar een volgend niveau te brengen en zo uw funnel beter te laten converteren. 

Sitecore @ The Reference: kerncijfers

  • Eerste partner in België, sedert 2006
  • +30 Sitecore klanten
  • 60+ Sitecore professionals: ontwikkelaars én marketeers
  • 3 Sitecore "core teams" met elk 18 experts in diverse domeinen
  • 1 Sitecore MVP 2013
  • 2 Sitecore MVP's 2015
  • 2 Sitecore MVP's 2016
Gefilterd op Sitecore Alle blogberichten

Lees onze Sitecore blogberichten

Blog Creatie en implementatie
22 mei 2017
Sitecore en Microsoft Azure PaaS

Lees meer

Hosting gebeurt doorgaans gedeeltelijk on premise, en in de meeste gevallen via een cloudgebaseerd IaaS-hostingplatform zoals Microsoft Azure. Er komen steeds meer en betere digitale oplossingen, die ook steeds complexer en sterker onderling geconnecteerd zijn. Gevolg: zowel IT-afdelingen als uw ontwikkelingsteam staan voor steeds grotere uitdagingen om de veiligheid, monitoring en schaalbaarheid te beheren. Om dat uitgebreidere takenpakket aan te kunnen, proberen IT-afdelingen vaker taken door te schuiven naar de hostingomgeving. De klemtoon verschuift dan ook van IaaS- naar PaaS-platforms.

Blog Creatie en implementatie
13 maart 2017
Sitecore Hackathon 2017

Lees meer
Voor het derde jaar op rij nam het team van The Reference deel aan de Sitecore Hackathon, een community driven jaarlijks evenement. Terugkijkend op de vorige twee edities beseften we best dat ook deze Hackathon ons uit onze comfortzone zou halen. Dit door ons een aantal heel specifieke wedstrijd categorieën voor te schotelen. Niet alleen de categorieën halen ons uit onze comfortzone, want we willen zoals elk team een werkende, uitdagende en vernieuwende oplossing uitbouwen, gebaseerd op nieuwe en ongebruikte Sitecore features.
Gefilterd op Sitecore Toon alle referenties

Ontdek onze Sitecore referenties

top
more than digital
The Reference is niets zonder haar klanten. Melexis is een beursgenoteerde wereldspeler in de halfgeleider- en sensorenindustrie. We hielpen Melexis de toekomstige groei van het bedrijf te faciliteren door het merk te vernieuwen, de volledig nieuwe corporate website te bouwen en de exploitatie van de online kanalen vorm te geven. Lees meer over deze klant.