Menu
the REFERENCE

Drupal

Drupal is een gratis en open source content management systeem, ontwikkeld in de programmeertaal PHP en uitgebracht onder de GPL-licentie (General Public License). Het biedt een krachtig raamwerk om websites te bouwen. Veel functionaliteiten zijn direct te downloaden of eenvoudig te ontwikkelen. 

Drupal wordt onderhouden en ontwikkeld door een wereldwijde gemeenschap van duizenden gebruikers en ontwikkelaars. 

The Reference is een Drupal Organization Member.

drupal-member

Gefilterd op Drupal Alle referenties

Ontdek onze Drupal referenties

The Reference 'Goes West'

GoneWest is een ambitieus project van de provincie West-Vlaanderen rond de herdenking van 100 jaar ‘Grote Oorlog’. Het is een rijk gevuld cultuur-toeristisch programma dat wordt opgehangen aan een aantal belangrijke historische gebeurtenissen en herdenkingsmomenten die zullen plaatsvinden in de hele provincie. De kalender voor dit jaar kan online geraadpleegd worden op www.GoneWest.be. The Reference kreeg de eer om dit responsive Drupal platform voor het initiatief te mogen bouwen en zal ook het Customer Relationship Management uitwerken. Het Gentse full service agency werd gekozen omwille van haar ruime ervaring met complexe Drupal en CRM integraties en haar pragmatische aanpak van dit uitdagend project.
Meer lezen
top
more than digital

The Reference is niets zonder haar klanten. Dit is een handschoen van onze internationale klant Ansell, marktleider in protective solutions, voor wie we zowel sales apps maken, de globale website bouwen als specifieke marketingcampagnes opzetten.

The Reference gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Door onze website te bezoeken, verklaart u zich hiermee akkoord.
Meer lezen over het gebruik van cookies

OK