Menu
the REFERENCE

In het kort

The Reference is een full service digitaal agentschap dat opereert op het kruispunt van technologie en marketing. 

Een multidisciplinair team van ruim 120 experten brengen het credo “it’s more than digital, it’s your business” elke dag opnieuw in de praktijk. Dit doen ze door de verschillende digitale kanalen zoals web, social, mobile, search en e-mail op een geïntegreerde manier in te zetten in functie van de verschillende customer touchpoints met maar één doel voor ogen: meerwaarde creëren voor hun klanten.

Ontdek meer over haar geschiedenis, visie en klanten of blijf op The Reference blog op de hoogte van wat er in het digitale landschap gebeurt. Wat er binnen het agentschap allemaal beweegt leest u onder nieuws en eigenlijk hopen we dat u ons snel een bezoekje brengt, dus ook onze routebeschrijving mag hier niet ontbreken. Dat geldt uiteraard ook voor wie naar onze jobs op zoek is.
 

Lees onze laatste blogartikelen

Blog Creatie en implementatie
13 maart 2017
Sitecore Hackathon 2017

Lees meer
Voor het derde jaar op rij nam het team van The Reference deel aan de Sitecore Hackathon, een community driven jaarlijks evenement. Terugkijkend op de vorige twee edities beseften we best dat ook deze Hackathon ons uit onze comfortzone zou halen. Dit door ons een aantal heel specifieke wedstrijd categorieën voor te schotelen. Niet alleen de categorieën halen ons uit onze comfortzone, want we willen zoals elk team een werkende, uitdagende en vernieuwende oplossing uitbouwen, gebaseerd op nieuwe en ongebruikte Sitecore features.
Blog Digitale marketing
9 maart 2017
Nu ook beschikbaar in België: Data Studio, Google’s sluitstuk voor datagedreven beslissingen

Lees meer

Na maanden vol ongeduld was het gisteren eindelijk zover, Google verleende de Belgische markt toegang tot Data Studio. Weet je nog, dat stukje software waar we bijna een jaar geleden reeds een blogberichtje over schreven.

Data Studio moet de dagelijkse taken van een web analyst eenvoudiger maken. Alle data die bij oogopslag raadpleegbaar moet zijn - denk aan KPI’s - kan met Data Studio toegevoegd worden aan een real-time dashboard.

top
more than digital

The Reference is niets zonder haar klanten. Fanuc is wereldleider in industriële robots. We helpen dit bedrijf door online hun verkoops-, marketing- en salesactiviteiten te ondersteunen. Lees meer over deze klant.

The Reference gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Door onze website te bezoeken, verklaart u zich hiermee akkoord.
Meer lezen over het gebruik van cookies

OK