Menu
the REFERENCE

Digitale Marketing


Digitale marketing is geƫvolueerd van een extra kanaal voor reclameboodschappen tot een essentieel onderdeel van elk marketingplan. Dit volgens een eigen digitale strategie en scherp gedefinieerde doelstellingen.
Gefilterd op Digitale marketing Toon alle referenties

Onze referenties in digitale marketing

OZ

Het self-service platform 'Mijn OZ', de centrale hub voor de online dienstverlening, werd qua klantenervaring en personalisatie sterk geoptimaliseerd

Sophie Meert, E-business manager at OZ

Meer lezen

Gefilterd op Digitale marketing Alle blogberichten

Lees onze blogberichten over digitale marketing

Blog Digitale marketing
15 maart 2016
Google Analytics 360 Suite: nieuwe Premium-mogelijkheden bij Google

Lees meer
Wie graag in de cijfers van zijn websites, apps en online marketing duikt staat de komende maanden heel wat te wachten. Google rolt namelijk Google Analytics 360 Suite uit, de vernieuwde enterprise solution. Superlatieven werden niet gemeden. We lazen namelijk over een "Marketing Revolution". Als Google Analytics Certified Partner werden we uitgenodigd voor een eerste presentatie. We lichten hier een tipje van de sluier op van wat ons en andere data nerds te wachten staat.
top
more than digital

The Reference is niets zonder haar klanten. Hier aanschouwt u wat Luminus voor u kan betekenen. Wij stonden op onze beurt in voor de look & feel van hun website, de implementatie en natuurlijk ook hun mobiele app.

The Reference gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Door onze website te bezoeken, verklaart u zich hiermee akkoord.
Meer lezen over het gebruik van cookies

OK