Menu
the REFERENCE

Managed Cloud Hosting

Als klant bent u vrij te kiezen waar uw ontwikkelde oplossingen gehost worden. Dit kan in uw eigen data center of in het data center van een partner. Om echter een complete verantwoordelijkheid over de beschikbare oplossing te kunnen nemen, biedt The Reference ook zelf hosting aan. Dit via het Microsoft Azure cloud platform en ondersteund door onze managed services.

Cloud hosting in Microsoft Azure

Belangrijkste reden om te kiezen voor een hosting in 'de cloud'? De quasi onbeperkte schaalbaarheid. Zowel in de grootte van individuele servers als naar aantal servers. Capaciteitsplanning van future proof oplossingen wordt op deze manier een minder cruciaal onderdeel van de oplossing.

Het schalen in Microsoft Azure kan niet alleen heel snel, u betaalt ook enkel wat u verbruikt. Zo kunt u omgevingen tijdens marketingcampagnes tijdelijk opschalen, waardoor de kostprijs enkel gedurende de campagne stijgt.

De Microsoft Azure data centra werden in paren opgezet, die als fail-over voor elkaar werken. Voor Europa is dat het paar Amsterdam - Dublin. Waar nodig kan de load en het fail-over aspect ook globaal uitgebreid worden door load-balancing en fail-over failover mechanismen te voorzien.

Al deze elementen maken van Microsoft Azure een future proof model.

Managed services

Een nadeel van hosten in een cloud-model? Het ontbreken van managed services. Microsoft biedt deze niet aan, aangezien de organisatie haar klanten zelf alle vrijheid geeft wanneer ze servers, of andere resources, willen aanmaken, schalen of verwijderen.

The Reference neemt graag uw volledig hosting management over en voorziet volgende managed services:

  • server patching (security, updates, ...), inclusief emergency zero-day patching na security breaches.
  • antivirusbeheer en emergency zero-day patching.
  • firewall en VPN-beheer.
  • monitoring van alle resources en automatische escalatie en interventie bij het falen van een resource.
  • Microsoft Pro Direct support om problemen in eerste lijn rechtstreeks bij Microsoft te escaleren.
  • load balancing configuratie, eventueel over meerdere data centra.

Software als service

Bepaalde onderdelen van een topologie zijn zeer gevoelig en kunnen een 'zwakke schakel' vormen in de configuratie. Daarom worden servers vaak in "clusters" opgezet. Als er dus een server uitvalt, vangt een tweede het euvel op.

Voor bepaalde type servers, zoals SQL Server databank servers, is het voorzien van een eigen cluster echter complex, en vooral gevoelig duurder dan een standalone server. Vaak gaat het om een kostprijs die tien keer hoger ligt, zonder een betere performantie te bieden.

Daarom biedt The Reference u aparte software services:

  • SQL Server Cluster (Availability Groups met SQL Server Enterprise) met 3 instances.
  • MongoDB Cluster met 3 instances.
  • Web Application Firewalling (WAF).
Gefilterd op Managed Cloud Hosting Alle referenties

Ontdek onze referenties

EDF Luminus breidt de online dienstverlening verder uit met een nieuwe website

Gent, 21 mei 2014 - The Reference, jarenlange digitale partner van EDF Luminus, werkte zonet de nieuwe responsive website van deze energieleverancier en -producent af. Voortaan kunnen de klanten zowel op desktop, tablet of ook via hun smartphone beroep doen op de diensten van EDF Luminus: Particulieren en bedrijven vinden er binnen enkele kliks alle informatie over hun energie, kunnen er al hun transacties verrichten en er bijvoorbeeld ook terugvinden wat er moet geregeld worden bij een eventuele verhuis. De nieuwe drietalige website van EDF Luminus werd gebouwd op het state of the art Sitecore webplatform dat het bedrijf toelaat een ongeëvenaarde website ervaring te bieden aan de gebruikers.
Meer lezen
top
more than digital

The Reference is niets zonder haar klanten. Dit is een handschoen van onze internationale klant Ansell, marktleider in protective solutions, voor wie we zowel sales apps maken, de globale website bouwen als specifieke marketingcampagnes opzetten.

The Reference gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Door onze website te bezoeken, verklaart u zich hiermee akkoord.
Meer lezen over het gebruik van cookies

OK