Menu
the REFERENCE

Content Management (CMS) en copywriting

Onder zowat elk van onze websites schuilt een Content Management Systeem (CMS). Dit CMS stelt u in staat om uw site zelfstandig te beheren zonder op ons een beroep te moeten doen voor aanpassingen aan teksten, beelden, navigatie e.d. Dit ligt perfect in lijn met ons credo "It's more than digital, it's your business"; u dient immers zelf op efficiƫnte wijze uw site te kunnen laten aanpassen door uw redactie naar keuze.
The Reference startte met een eigen CMS avant la lettre eind de jaren '90 en schakelde begin 2000 over op het implementeren en integreren van oplossingen van diverse prominente spelers op de wereldwijde CMS markt. Hierdoor kunnen we steeds een of meerdere oplossingen bieden voor elke project, waarbij we verschillende factoren in rekening brengen zoals technologie, licentiemodel, kostprijs, schaalbaarheid e.d.

Waarom gebruik ik een CMS?

  • Om de total cost of ownership van uw website te reduceren.
  • Om de snelheid van aanpassingen te verhogen: voeg of wijzig sneller uw teksten, beelden, documenten, video's e.d.
  • Om het publicatieproces te controleren dankzij publiceren met start- en einddatum, versioning, workflow, preview e.d.
  • Om onafhankelijk te kunnen optreden van uw IT departement of leverancier.

Voor welk project gebruik ik een CMS?

  • Voor uw Internet site. Gebruik een CMS om uw site in eigen handen te nemen en uw Internet aanwezig volop uit te bouwen.
  • Voor uw Intranet. Gebruik een CMS als collaborative platform met een krachtige zoekmotor om uw interne communicatie te verbeteren en de productiviteit van uw medewerkers te verbeteren.
  • Voor uw Extranet. Een CMS kan eveneens een solide basis vormen voor extranet sites die niet alleen bestaan uit transactionele content maar ook uit informatieve content pagina's.

Welk CMS kies ik?

De keuze voor een CMS kan een uitdagende en tijdsintenstieve opdracht betekenen, die veel specifieke kennis vereist om de voor- en nadelen van bepaalde oplossingen af te wegen. Wij geven u graag uitvoerig advies op basis van onze meer dan 20 jaar ervaring met content management.

Gefilterd op Content Management Alle referenties

Ontdek onze content management referenties

Gefilterd op Content Management Alle blogberichten

Lees onze blogberichten

Blog
15 februari 2016
Sitecore Hackathon 2016

Lees meer

Na onze deelname aan de Sitecore Hackathon van 2015, keken we al heel hard uit naar deze nieuwe editie. En opnieuw bleek deze Hackathon zeer waardevol! Het was een unieke kans om nauw samen te werken, onbekende aspecten van Sitecore te verkennen en om een nieuwe waardevolle 'building block' aan Sitecore toe te voegen.

Tools
top
more than digital

The Reference is niets zonder haar klanten. Dit is een handschoen van onze internationale klant Ansell, marktleider in protective solutions, voor wie we zowel sales apps maken, de globale website bouwen als specifieke marketingcampagnes opzetten.

The Reference gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Door onze website te bezoeken, verklaart u zich hiermee akkoord.
Meer lezen over het gebruik van cookies

OK