Menu
the REFERENCE

Creatie en Implementatie

The Reference tekent de strategische lijnen uit en neemt de volledige online marketing op zich. Daarnaast concipiëren, implementeren en onderhouden we eveneens websites, mobiele apps, e-commerce platformen, Internet of Things-systemen én andere digitale initiatieven die bijdragen tot het succes van uw bedrijf.

Gefilterd op Creatie en implementatie Alle referenties

Ontdek onze referenties in creatie en implementatie

Gefilterd op Creatie en implementatie Alle blogberichten

Lees onze blogberichten over creatie en implementatie

Blog Creatie en implementatie
22 mei 2017
Sitecore en Microsoft Azure PaaS

Lees meer

Hosting gebeurt doorgaans gedeeltelijk on premise, en in de meeste gevallen via een cloudgebaseerd IaaS-hostingplatform zoals Microsoft Azure. Er komen steeds meer en betere digitale oplossingen, die ook steeds complexer en sterker onderling geconnecteerd zijn. Gevolg: zowel IT-afdelingen als uw ontwikkelingsteam staan voor steeds grotere uitdagingen om de veiligheid, monitoring en schaalbaarheid te beheren. Om dat uitgebreidere takenpakket aan te kunnen, proberen IT-afdelingen vaker taken door te schuiven naar de hostingomgeving. De klemtoon verschuift dan ook van IaaS- naar PaaS-platforms.

Blog Creatie en implementatie
13 maart 2017
Sitecore Hackathon 2017

Lees meer
Voor het derde jaar op rij nam het team van The Reference deel aan de Sitecore Hackathon, een community driven jaarlijks evenement. Terugkijkend op de vorige twee edities beseften we best dat ook deze Hackathon ons uit onze comfortzone zou halen. Dit door ons een aantal heel specifieke wedstrijd categorieën voor te schotelen. Niet alleen de categorieën halen ons uit onze comfortzone, want we willen zoals elk team een werkende, uitdagende en vernieuwende oplossing uitbouwen, gebaseerd op nieuwe en ongebruikte Sitecore features.
top
more than digital

The Reference is niets zonder haar klanten. Dit is een handschoen van onze internationale klant Ansell, marktleider in protective solutions, voor wie we zowel sales apps maken, de globale website bouwen als specifieke marketingcampagnes opzetten.

The Reference gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Door onze website te bezoeken, verklaart u zich hiermee akkoord.
Meer lezen over het gebruik van cookies

OK