Menu
the REFERENCE

Branding: ontdek wie u echt bent.

Wat is het DNA van uw merk?

Uw merk behoort tot de belangrijkste assets van uw bedrijf: hiermee pakt u uit en communiceert u doelgericht naar uw doelgroep(en).

Vandaar dat The Reference een veilige haven wil zijn, waar A-merken zich nog heel lang thuisvoelen.

Aan ons geven merken met een gerust hart hun digitale communicatie uit handen,  omdat ze weten dat we heel veel zorg blijven besteden aan het merk.

Voor veel merken is de nieuwe digitale wereld een ondoordringbaar kluwen van communicatiekanalen en –mogelijkheden. 

Het is een complex kluwen waar ze vaak nog niet tegen opgewassen zijn of waar regelmatig nieuwe, heel praktische vragen opduiken als: 

  • Hoe gaan we om met sociale media?
  • Hoe spreken we klanten aan in e-mails? of
  • Hoe zorg ik dat mijn SEA efficiënt verloopt in lijn met onze communicatiestrategie?

We bieden een kader voor deze en andere vragen door een concreet antwoord te bieden op de vraag: "waar staat mijn product of dienst voor?".

Dit doen we op basis van een brand house. Elk merk kan zich zo op een coherente manier en zonder afbreuk te doen aan haar sterkte via alle beschikbare en toekomstige communicatiekanalen uiten. Uit deze methodologie volgt ook de de huisstijl, of corporate identity.

Onze consultants zijn er voor u, stel hen gerust uw vragen.

We zijn heel tevreden met het eindresultaat van de nieuwe DELA.be website. De goesting, betrokkenheid, het doorzettingsvermogen en veelzijdige expertise, van het team van The Reference bevestigt dat ze voor ons de geschikte digitale partner zijn en blijven voor de toekomst, die ons kan begeleiden vanaf digitale strategie tot implementatie en verdere optimalisatie van onze diensten. - An Van Sande – Corporate Marketeer DELA

Meer lezen

Gefilterd op Strategie en consultancy Alle blogberichten

Lees onze blogberichten over strategie en consultancy

Blog Strategie en consultancy
6 april 2017
Digitale strategie & innovatie: vijf bedrijfscases, vijf verschillende aanpakken en één gemeenschappelijke bedreiging

Lees meer
The Reference NYC was dit jaar aanwezig op het Digital Innovation Summit in NYC. Een tweedaags evenement over digitale strategie, digitale marketing en mobile innovaties. De agenda was gevuld met topsprekers van zeer uiteenlopende bedrijven zoals A+E Networks, Gatorade, Skyscanner, Shutterstock, Instagram, BuzzFeed en Soundcloud.
top
more than digital

The Reference is niets zonder haar klanten. Dit is een handschoen van onze internationale klant Ansell, marktleider in protective solutions, voor wie we zowel sales apps maken, de globale website bouwen als specifieke marketingcampagnes opzetten.

The Reference gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Door onze website te bezoeken, verklaart u zich hiermee akkoord.
Meer lezen over het gebruik van cookies

OK