Menu
the REFERENCE

ZLM verzekeringen

Klant sinds 2011

Het Nederlandse ZLM Verzekeringen is een onderlinge verzekeringsmaatschappij met ruim 180 medewerkers. De klanten van ZLM Verzekeringen zijn voornamelijk particulieren, maar ook bedrijven in Zeeland en Brabant waarvoor rechtstreeks als direct writer of via tussenpersonen wordt gewerkt. Regelmatig wordt ZLM in consumentenonderzoeken als beste gewaardeerd. In 2011 mocht ZLM Verzekeringen zelfs als eerste verzekeraar in Nederland de verlenging van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren (KKV) ontvangen.

Recent nieuws over ZLM verzekeringen

17 december 2011

The Reference favoriete Alterian partner voor ZLM

Een tijd geleden koos de Nederlandse verzekeringsmaatschappij ZLM tijdens het selectieproces voor een nieuw content management systeem, het Alterian-gebaseerde proof-of-concept gemaakt door The Reference, en dit omdat deze het best beantwoordde aan haar eisen.

Kiezen voor ervaring

ZLMZLM koos "The Reference omdat zij ruime referenties en ervaring hebben in het omgaan met grote web-projecten."

Met hun website, op basis van het Alterian content management systeem, wilde ZLM destijds eerst en vooral haar online aanwezigheid versterken. De website geeft klanten de mogelijkheid tot het afsluiten van een online verzekering, en tot het raadplegen en bewerken van relevante gegevens door middel van een 'Mijn ZLM'-omgeving.

Alterian biedt verschillende “content-owners” zoals productmanagers, communicatie- en support-medewerkers, een flexibel toekomstbestendig platform om eenvoudig en gemakkelijk online content te kunnen plaatsen. Verder was het essentieel dat de nieuwe website uitgebreid kon worden met extra webservices en een extranet kon worden ingevoerd voor werknemers en agenten.

Marjan De Beule, account manager bij The Reference: "Dit project was een geweldige kans voor ons om onze kennis en expertise in te zetten op Alterian implementaties buiten de landsgrenzen. Als full service interactief web agency biedt dit project zowel op korte als lange termijn interessante uitdagingen. "

top
more than digital
The Reference is niets zonder haar klanten. Melexis is een beursgenoteerde wereldspeler in de halfgeleider- en sensorenindustrie. We hielpen Melexis de toekomstige groei van het bedrijf te faciliteren door het merk te vernieuwen, de volledig nieuwe corporate website te bouwen en de exploitatie van de online kanalen vorm te geven. Lees meer over deze klant.

The Reference gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Door onze website te bezoeken, verklaart u zich hiermee akkoord.
Meer lezen over het gebruik van cookies

OK