Menu
the REFERENCE

IFBD

Klant sinds 2014
Het Institute For Business Development, kortweg het IFBD, is een onderneming die B2B opleidingen aanbiedt. Het bedrijf zet zich al meer dan twintig jaar in om mensen én organisaties vooruit te helpen. Dat doet het IFBD door trainingen en workshops aan te bieden die volledig afgestemd zijn op de klant. Daarnaast houdt het IFBD rekening met de economische trends en de evolutie van het ondernemingsklimaat. Op die manier kan het bedrijf op het juiste moment opleidingen aanbieden die relevant zijn voor organisaties en hun medewerkers.

Het Institute for Business Development (IFBD) biedt meer dan 400 management opleidingen aan om uw carrière te boosten. The Reference combineerde een aantal slimme digitale marketingtechnieken met een fris en creatief concept om de grootste stijging van het aantal inschrijvingen in jaren te genereren.

Meer lezen

top
more than digital

The Reference is niets zonder haar klanten. Hier aanschouwt u wat Luminus voor u kan betekenen. Wij stonden op onze beurt in voor de look & feel van hun website, de implementatie en natuurlijk ook hun mobiele app.

The Reference gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Door onze website te bezoeken, verklaart u zich hiermee akkoord.
Meer lezen over het gebruik van cookies

OK