Menu
the REFERENCE

Artexis

Klant sinds 2009
Artexis bouwde in België en Zweden een sterk merk in het beheer van expohallen uit. Artexis is eigenaar van 2 expohallen en meeting centers in België en heeft jarenlange concessies voor 6 andere ‘multiformat’-eventlocaties In België en Zweden.

Recent nieuws over Artexis

16 januari 2012

Het online marketing verhaal gaat verder voor Artexis

De uitdaging: de marktleider voor beurzen en events nog meer online marketing slagkracht geven.

Marktleider Artexis Belgium organiseert ruim 20 publieksbeurzen, vakbeurzen en events en baat ook vier filialen uit: Flanders expoAntwerp expo, Namur expo en Namur Palais des Congrès. Jaarlijks verwelkomt het ruim 15.000 exposanten en zo'n 2,5 miljoen bezoekers. Een dynamische, overtuigende aanwezigheid op het web is noodzakelijk voor al deze initiatieven. Maar hoe breng je hierin uniformiteit en overzicht, met behoud van een eigen identiteit voor elke activiteit? En hoe maak je deze indrukwekkende informatiestroom gemakkelijk beheerbaar én aantrekkelijk?

De machine om de websites vlot en efficiënt te gebruiken draait op volle toeren. Het eigen design op maat is gekoppeld aan een uniforme ‘uplifting’ van elke aanwezigheid online. Dit maakt elke nieuwe website tot een functionele, navigatie- en gebruiksvriendelijke ontmoetingsplaats. Het project is een fijne, intensieve samenwerking geworden.

En omdat alle websites op één platform gebundeld zijn, wordt gericht kwantitatief en kwalitatief datamanagement mogelijk, naast cross-selling. The Reference heeft ook een marketingplatform opgeleverd, dat Artexis nog dichter bij zijn exposanten en bezoekers brengt. De nieuwe stappen die Artexis zet in datamanagement, helpt hen hun verschillende doelpublieken op een gepersonaliseerde manier aan te spreken. De integratie met de emailmarketingtool MeasureMail zorgt voor een legio aan mogelijkheden op vlak van segmentatie en personalisatie. Deze zullen nog verder uitgediept worden in 2012.

top
more than digital

The Reference is niets zonder haar klanten. Dit is een handschoen van onze internationale klant Ansell, marktleider in protective solutions, voor wie we zowel sales apps maken, de globale website bouwen als specifieke marketingcampagnes opzetten.

The Reference gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Door onze website te bezoeken, verklaart u zich hiermee akkoord.
Meer lezen over het gebruik van cookies

OK