Menu
the REFERENCE
more than digital

Ondertussen @ The Reference

 digital-marketing-survey

Met haar tweejaarlijkse digital marketing survey brengt The Reference het Belgische digital marketinglandschap in kaart. Om een representatief beeld te krijgen van de digitale evoluties in België is het belangrijk dat voldoende bedrijven deelnemen aan deze enquête. We rekenen dan ook op uw hulp. Bent u marketing professional? Vul dan snel deze survey in. Het duurt slechts een kleine 10 minuten én u maakt kans op een Apple Watch, een Apple TV of één van de 3 bonnen van FUN (twv 50 EUR). Bovendien ontvangt u ook de resultaten zodat u niet alleen op de hoogte bent van de belangrijkste nieuwe trends, maar zo kunt u ook meteen de besteding van uw digitaal marketing budget vergelijken met dat van andere organisaties.

Naar de survey

Werken bij ons

Groei met ons mee

The Reference  is een snel groeiend bedrijf. Daarom zijn we op zoek naar nieuw talent dat de ambitie heeft ook zelf te willen groeien in hun job.

over ons

Om te weten hoe het er bij ons aan toe gaat, moet je eigenlijk zelf gewoon eens de sfeer komen opsnuiven. Dan begrijp je snel wat The Reference zo speciaal maakt.

top
more than digital

The Reference is niets zonder haar klanten. Fanuc is wereldleider in industriële robots voor wie we de online sales, marketing en services voor de Europese markt helpen ondersteunen. Lees er meer over.

The Reference gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Door onze website te bezoeken, verklaart u zich hiermee akkoord.
Meer lezen over het gebruik van cookies

OK