Menu
the REFERENCE
more than digital

Wilt u op de hoogte blijven van wat er leeft in het digitale landschap?

Ondertussen @ The Reference

Blog Creatie en implementatie
13 maart 2017
Sitecore Hackathon 2017

Lees meer
Voor het derde jaar op rij nam het team van The Reference deel aan de Sitecore Hackathon, een community driven jaarlijks evenement. Terugkijkend op de vorige twee edities beseften we best dat ook deze Hackathon ons uit onze comfortzone zou halen. Dit door ons een aantal heel specifieke wedstrijd categorieën voor te schotelen. Niet alleen de categorieën halen ons uit onze comfortzone, want we willen zoals elk team een werkende, uitdagende en vernieuwende oplossing uitbouwen, gebaseerd op nieuwe en ongebruikte Sitecore features.
Blog Digitale marketing
9 maart 2017
Nu ook beschikbaar in België: Data Studio, Google’s sluitstuk voor datagedreven beslissingen

Lees meer

Na maanden vol ongeduld was het gisteren eindelijk zover, Google verleende de Belgische markt toegang tot Data Studio. Weet je nog, dat stukje software waar we bijna een jaar geleden reeds een blogberichtje over schreven.

Data Studio moet de dagelijkse taken van een web analyst eenvoudiger maken. Alle data die bij oogopslag raadpleegbaar moet zijn - denk aan KPI’s - kan met Data Studio toegevoegd worden aan een real-time dashboard.

Werken bij ons

Groei met ons mee

The Reference  is een snel groeiend bedrijf. Daarom zijn we op zoek naar nieuw talent dat de ambitie heeft ook zelf te willen groeien in hun job.

over ons

Om te weten hoe het er bij ons aan toe gaat, moet je eigenlijk zelf gewoon eens de sfeer komen opsnuiven. Dan begrijp je snel wat The Reference zo speciaal maakt.

top
more than digital

The Reference is niets zonder haar klanten. Dit is een handschoen van onze internationale klant Ansell, marktleider in protective solutions, voor wie we zowel sales apps maken, de globale website bouwen als specifieke marketingcampagnes opzetten.

The Reference gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Door onze website te bezoeken, verklaart u zich hiermee akkoord.
Meer lezen over het gebruik van cookies

OK