Menu
the REFERENCE
more than digital

Op de hoogte blijven?

Ondertussen @ The Reference

Nieuws Corporate
12 februari 2018

Meer lezen

New York, Gent, 12/2/2018 - The Reference neemt het digital-first agentschap Karbyn uit New York over. Dit is een logische nieuwe stap voor het Belgische bedrijf, na de opening van zijn kantoor in Manhattan vorig jaar. Het vergroot zijn voetafdruk op de Noord-Amerikaanse markt en bevestigt meteen ook zijn groeiambitie als een wereldwijde digitale partner. Beide ondernemingen tellen vandaag samen 150 experts. Ze delen een pragmatische klantgerichte marktbenadering en toptechnologieën, zoals het Sitecore© Experience Platform™.

Blog Creatie en implementatie
9 februari 2018
BECOMMERCE KICK-OFF SUMMIT 2018

Lees meer
De BeCommerce Kick-Off Summit 2018, georganiseerd in het hart van de administratieve wijk van Brussel, heeft naar goed gewoonte een mooie selectie Belgische e-commercespelers verzameld.  Artificial Intelligence Driving Customer Growth by 2020, daarover zouden heldere inzichten worden gedeeld. Uw The Reference reporter griste een laptop uit de kast en deed verslag.

Werken bij ons

Groei met ons mee

The Reference  is een snel groeiend bedrijf. Daarom zijn we op zoek naar nieuw talent dat de ambitie heeft ook zelf te willen groeien in hun job.

over ons

Om te weten hoe het er bij ons aan toe gaat, moet je eigenlijk zelf gewoon eens de sfeer komen opsnuiven. Dan begrijp je snel wat The Reference zo speciaal maakt.

top
more than digital
The Reference is niets zonder haar klanten. Melexis is een beursgenoteerde wereldspeler in de halfgeleider- en sensorenindustrie. We hielpen Melexis de toekomstige groei van het bedrijf te faciliteren door het merk te vernieuwen, de volledig nieuwe corporate website te bouwen en de exploitatie van de online kanalen vorm te geven. Lees meer over deze klant.

The Reference gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Door onze website te bezoeken, verklaart u zich hiermee akkoord.
Meer lezen over het gebruik van cookies

OK