Menu
the REFERENCE
more than digital

 More Than Digital Day

Digital marketing evolueert sneller dan de snelheid van het licht. Digitale transformatie is cruciaal voor elke organisatie. Deze nieuwe marketingwerkelijkheid is precies waar en waarom More Than Digital Day is ontstaan. Savvy top marketeers en interessante merken delen er hun inzichten en de geheimen die hen succesvol hebben gemaakt. Zij zullen u helpen de nieuwste customer experience technieken (om uw bedrijfsresultaten te boosten) te begrijpen.

Check out het programma en mis de More Than Digital Day niet op 6 oktober in het Microsoft EBC te Brussel.

>> Naar de #MTDD16 website

Ondertussen @ The Reference

Werken bij ons

Groei met ons mee

The Reference  is een snel groeiend bedrijf. Daarom zijn we op zoek naar nieuw talent dat de ambitie heeft ook zelf te willen groeien in hun job.

over ons

Om te weten hoe het er bij ons aan toe gaat, moet je eigenlijk zelf gewoon eens de sfeer komen opsnuiven. Dan begrijp je snel wat The Reference zo speciaal maakt.

top
more than digital

The Reference is niets zonder haar klanten. Dit is een handschoen van onze internationale klant Ansell, marktleider in protective solutions, voor wie we zowel sales apps maken, de globale website bouwen als specifieke marketingcampagnes opzetten.

The Reference gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Door onze website te bezoeken, verklaart u zich hiermee akkoord.
Meer lezen over het gebruik van cookies

OK