Menu
the REFERENCE
more than digital

Op de hoogte blijven?

Ondertussen @ The Reference

Nieuws Corporate
8 mei 2017

Meer lezen
Het Gentse digitaal agentschap The Reference integreert de 20 creatieve talenten van Design is Dead in zijn team. Het voegt ook de agency-klanten en de goodwill van zijn Antwerps zusterbedrijf binnen de Emakina Group toe aan zijn organisatie. Design is Dead blijft springlevend en richt zich nu 100% op entreprise platform integration, application building en ICT-advies.
Blog Creatie en implementatie
22 mei 2017
Sitecore en Microsoft Azure PaaS

Lees meer

Hosting gebeurt doorgaans gedeeltelijk on premise, en in de meeste gevallen via een cloudgebaseerd IaaS-hostingplatform zoals Microsoft Azure. Er komen steeds meer en betere digitale oplossingen, die ook steeds complexer en sterker onderling geconnecteerd zijn. Gevolg: zowel IT-afdelingen als uw ontwikkelingsteam staan voor steeds grotere uitdagingen om de veiligheid, monitoring en schaalbaarheid te beheren. Om dat uitgebreidere takenpakket aan te kunnen, proberen IT-afdelingen vaker taken door te schuiven naar de hostingomgeving. De klemtoon verschuift dan ook van IaaS- naar PaaS-platforms.

Blog Digitale marketing
26 april 2017
Dark social: er is licht in de duisternis

Lees meer
Augustus 2016: het internet staat in rep en roer. Als een lopend vuurtje verspreiden de foto’s van een naakte Orlando Bloom zich via het internet en sociale media. Een brandend onderwerp dat aan menig koffiemachine besproken wordt, maar een hel voor de online marketeers. Dit onder meer bij de redactie van Mirror, die de foto’s op hun website plaatsten. Omdat het artikel via Facebook Messenger, WhatsApp, Email en andere kanalen zonder tags of url parameters gedeeld werd, was het voor hen onmogelijk te traceren waar al dat webverkeer vandaan kwam. Het lijkt op ‘direct traffic’, maar dat is het zeker niet. In dit artikel willen we ons licht laten schijnen op een fenomeen dat in het vakjargon dark social heet.

Werken bij ons

Groei met ons mee

The Reference  is een snel groeiend bedrijf. Daarom zijn we op zoek naar nieuw talent dat de ambitie heeft ook zelf te willen groeien in hun job.

over ons

Om te weten hoe het er bij ons aan toe gaat, moet je eigenlijk zelf gewoon eens de sfeer komen opsnuiven. Dan begrijp je snel wat The Reference zo speciaal maakt.

top
more than digital
The Reference is niets zonder haar klanten. Melexis is een beursgenoteerde wereldspeler in de halfgeleider- en sensorenindustrie. We hielpen Melexis de toekomstige groei van het bedrijf te faciliteren door het merk te vernieuwen, de volledig nieuwe corporate website te bouwen en de exploitatie van de online kanalen vorm te geven. Lees meer over deze klant.

The Reference gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Door onze website te bezoeken, verklaart u zich hiermee akkoord.
Meer lezen over het gebruik van cookies

OK