Menu
the REFERENCE
more than digital

Op de hoogte blijven?

Ondertussen @ The Reference

Nieuws Corporate
27 februari 2018

Meer lezen

Emakina Group versterkt zijn strategisch partnerschap met Selligent Marketing Cloud.  Het zet nu ook een officiële samenwerking op in de Verenigde Staten, nadat de beide bedrijven al meer dan een decennium partners zijn in Europa. De organisaties delen de passie en aanpak voor digitale consumentenmarketing, waarbij ze hoge betrokkenheid creëren van gebruikers en bedrijven helpen om hun omzet en groei te bevorderen. De uitgebreide samenwerking omvat alle 13 bedrijven van Emakina Group, die vanuit 15 kantoren in 9 landen actief zijn.

Werken bij ons

Groei met ons mee

The Reference  is een snel groeiend bedrijf. Daarom zijn we op zoek naar nieuw talent dat de ambitie heeft ook zelf te willen groeien in hun job.

over ons

Om te weten hoe het er bij ons aan toe gaat, moet je eigenlijk zelf gewoon eens de sfeer komen opsnuiven. Dan begrijp je snel wat The Reference zo speciaal maakt.

top
more than digital

The Reference is niets zonder haar klanten. Dit is een handschoen van onze internationale klant Ansell, marktleider in protective solutions, voor wie we zowel sales apps maken, de globale website bouwen als specifieke marketingcampagnes opzetten.

The Reference gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Door onze website te bezoeken, verklaart u zich hiermee akkoord.
Meer lezen over het gebruik van cookies

OK