Menu
the REFERENCE
more than digital

Mobile Lunch session 09/03

De nieuwe generatie apps en conversationele interfaces genieten een verhoogde belangstelling tegenwoordig, maar er is slechts één manier om echt te begrijpen wat er gaande is; ervaar het zélf met levensechte voorbeelden! Schrijf je dus nu in voor onze Mobile Lunch sessie op 9/03.

The chatbots are expecting you!

>> JA, IK WIL ME INSCHRIJVEN!

Ondertussen @ The Reference

Nieuws Case
14 februari 2017

Meer lezen
carglass-home

Carglass selecteerde full-service digitaal agentschap The Reference als implementatiepartner omwille van hun uitgebreide kennis van de Sitecore-oplossing. Met de nieuwe website overtreft Carglass ook online de verwachtingen van de klant.

Blog Digitale marketing
3 dagen geleden
Search Audiences: de toekomst van SEA?

Lees meer
Vorige donderdag was er in Amsterdam Friends of Search, één van de grootste events in de Benelux rond search engine marketing. Er werd zowel over SEA als SEO uitvoerig gesproken, en ook The Reference stuurde een delegatie richting Amsterdam om het event bij te wonen. Uiteraard brengen we graag verslag uit, maar dat doen we deze keer niet in de standaard "acht takeaways"-vorm. De focus van deze blogpost ligt voornamelijk op SEA, en we gaan op zoek naar een antwoord op de volgende vragen: waar gaat SEA naartoe als vakgebied? En hoe kunnen we in de toekomst ons SEA-budget zo goed mogelijk inzetten?

Werken bij ons

Groei met ons mee

The Reference  is een snel groeiend bedrijf. Daarom zijn we op zoek naar nieuw talent dat de ambitie heeft ook zelf te willen groeien in hun job.

over ons

Om te weten hoe het er bij ons aan toe gaat, moet je eigenlijk zelf gewoon eens de sfeer komen opsnuiven. Dan begrijp je snel wat The Reference zo speciaal maakt.

top
more than digital

The Reference is niets zonder haar klanten. Dit is een handschoen van onze internationale klant Ansell, marktleider in protective solutions, voor wie we zowel sales apps maken, de globale website bouwen als specifieke marketingcampagnes opzetten.

The Reference gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Door onze website te bezoeken, verklaart u zich hiermee akkoord.
Meer lezen over het gebruik van cookies

OK