Menu
the REFERENCE
more than digital

Mobile Lunch session 09/03

De nieuwe generatie apps en conversationele interfaces genieten een verhoogde belangstelling tegenwoordig, maar er is slechts één manier om echt te begrijpen wat er gaande is; ervaar het zélf met levensechte voorbeelden! Schrijf je dus nu in voor onze Mobile Lunch sessie op 9/03.

The chatbots are expecting you!

>> JA, IK WIL ME INSCHRIJVEN!

Ondertussen @ The Reference

Nieuws Case
6 dagen geleden

Meer lezen
carglass-home

Carglass selecteerde full-service digitaal agentschap The Reference als implementatiepartner omwille van hun uitgebreide kennis van de Sitecore-oplossing. Met de nieuwe website overtreft Carglass ook online de verwachtingen van de klant.

Werken bij ons

Groei met ons mee

The Reference  is een snel groeiend bedrijf. Daarom zijn we op zoek naar nieuw talent dat de ambitie heeft ook zelf te willen groeien in hun job.

over ons

Om te weten hoe het er bij ons aan toe gaat, moet je eigenlijk zelf gewoon eens de sfeer komen opsnuiven. Dan begrijp je snel wat The Reference zo speciaal maakt.

top
more than digital

The Reference is niets zonder haar klanten. Hier aanschouwt u wat Luminus voor u kan betekenen. Wij stonden op onze beurt in voor de look & feel van hun website, de implementatie en natuurlijk ook hun mobiele app.

The Reference gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Door onze website te bezoeken, verklaart u zich hiermee akkoord.
Meer lezen over het gebruik van cookies

OK