Menu
the REFERENCE
more than digital

Op de hoogte blijven?

Ondertussen @ The Reference

Nieuws Corporate
3 dagen geleden

Meer lezen

Emakina en The Reference gaan samen de wereldwijde digitale transformatie begeleiden van Le Pain Quotidien, vanuit het hoofdkantoor van de klant in New York. Beide organisaties van de Emakina Group sloegen de handen in elkaar om de digitale strategie van Le Pain Quotidien te bepalen en uit te bouwen. Ze melden trots dat ze nu in team een volledig nieuwe digitale aanwezigheid gaan opbouwen voor de bloeiende internationale keten van bakkerij-restaurants.

Blog Creatie en implementatie
9 februari 2018
BECOMMERCE KICK-OFF SUMMIT 2018

Lees meer
De BeCommerce Kick-Off Summit 2018, georganiseerd in het hart van de administratieve wijk van Brussel, heeft naar goed gewoonte een mooie selectie Belgische e-commercespelers verzameld.  Artificial Intelligence Driving Customer Growth by 2020, daarover zouden heldere inzichten worden gedeeld. Uw The Reference reporter griste een laptop uit de kast en deed verslag.

Werken bij ons

Groei met ons mee

The Reference  is een snel groeiend bedrijf. Daarom zijn we op zoek naar nieuw talent dat de ambitie heeft ook zelf te willen groeien in hun job.

over ons

Om te weten hoe het er bij ons aan toe gaat, moet je eigenlijk zelf gewoon eens de sfeer komen opsnuiven. Dan begrijp je snel wat The Reference zo speciaal maakt.

top
more than digital
The Reference is niets zonder haar klanten. Melexis is een beursgenoteerde wereldspeler in de halfgeleider- en sensorenindustrie. We hielpen Melexis de toekomstige groei van het bedrijf te faciliteren door het merk te vernieuwen, de volledig nieuwe corporate website te bouwen en de exploitatie van de online kanalen vorm te geven. Lees meer over deze klant.

The Reference gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Door onze website te bezoeken, verklaart u zich hiermee akkoord.
Meer lezen over het gebruik van cookies

OK