Menu
the REFERENCE
more than digital

More Than Digital Day 2016:  You were great!

Digital marketing evolueert sneller dan de snelheid van het licht. Digitale transformatie is cruciaal voor elke organisatie. Deze nieuwe marketingwerkelijkheid is precies waar en waarom More Than Digital Day is ontstaan. Savvy top marketeers en interessante merken deelden er hun inzichten en de geheimen die hen succesvol hebben gemaakt. Zij hielpen zo de deelnemers de nieuwste customer experience technieken (om bedrijfsresultaten te boosten) te begrijpen.

Check out de moodclip van de More Than Digital Day die plaatsvond op 6 oktober in het Microsoft EBC te Brussel.

>> Naar de #MTDD16 website

Ondertussen @ The Reference

Nieuws Referentie
4 dagen geleden

Meer lezen
logo DELA

Gent, 24/10/2016 – Uitvaartspecialist DELA vindt dat iedereen een waardige begrafenis verdient en wil de financiële, praktische en administratieve zorgen voor de nabestaanden helpen verminderen. Alle diensten die de organisatie aanbiedt passen in deze optiek. De jarenlange samenwerking tussen DELA en digital first agentschap The Reference (The Reference is sinds 2010 de digitale partner van DELA) leverde opnieuw een interessant resultaat op. De website DELA.be werd volledig vernieuwd en nog meer in lijn met de essentiële waarden en de kernmissie van de organisatie gebracht.

Werken bij ons

Groei met ons mee

The Reference  is een snel groeiend bedrijf. Daarom zijn we op zoek naar nieuw talent dat de ambitie heeft ook zelf te willen groeien in hun job.

over ons

Om te weten hoe het er bij ons aan toe gaat, moet je eigenlijk zelf gewoon eens de sfeer komen opsnuiven. Dan begrijp je snel wat The Reference zo speciaal maakt.

top
more than digital

The Reference is niets zonder haar klanten. Fanuc is wereldleider in industriële robots. We helpen dit bedrijf door online hun verkoops-, marketing- en salesactiviteiten te ondersteunen. Lees meer over deze klant.

The Reference gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Door onze website te bezoeken, verklaart u zich hiermee akkoord.
Meer lezen over het gebruik van cookies

OK