Menu
the REFERENCE
more than digital

Op de hoogte blijven?

Ondertussen @ The Reference

Nieuws Corporate
8 mei 2017

Meer lezen
Het Gentse digitaal agentschap The Reference integreert de 20 creatieve talenten van Design is Dead in zijn team. Het voegt ook de agency-klanten en de goodwill van zijn Antwerps zusterbedrijf binnen de Emakina Group toe aan zijn organisatie. Design is Dead blijft springlevend en richt zich nu 100% op entreprise platform integration, application building en ICT-advies.
Blog Digitale marketing
30 mei 2017
Adwords Scripting voor beginners, een starterspakket!

Lees meer
Adwords, en bij uitbreiding andere SEA-platformen, is een zeer interessant acquisitiekanaal dat zeer vaak wordt opgenomen in de marketingmix. Je kan namelijk inspelen op de directe vraag van surfers. Een SEA-campagne maximaal laten renderen, vergt wel veel tijd. De kostbare tijd die je hiervoor krijgt van de klanten moeten we dan ook trachten zo effectief mogelijk in te zetten.

Werken bij ons

Groei met ons mee

The Reference  is een snel groeiend bedrijf. Daarom zijn we op zoek naar nieuw talent dat de ambitie heeft ook zelf te willen groeien in hun job.

over ons

Om te weten hoe het er bij ons aan toe gaat, moet je eigenlijk zelf gewoon eens de sfeer komen opsnuiven. Dan begrijp je snel wat The Reference zo speciaal maakt.

top
more than digital
The Reference is niets zonder haar klanten. Melexis is een beursgenoteerde wereldspeler in de halfgeleider- en sensorenindustrie. We hielpen Melexis de toekomstige groei van het bedrijf te faciliteren door het merk te vernieuwen, de volledig nieuwe corporate website te bouwen en de exploitatie van de online kanalen vorm te geven. Lees meer over deze klant.

The Reference gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Door onze website te bezoeken, verklaart u zich hiermee akkoord.
Meer lezen over het gebruik van cookies

OK