Menu
the REFERENCE
more than digital

Ondertussen @ The Reference

Nieuws Corporate
23 maart 2016

Meer lezen
Stijn en Anton Gouden Veer Vlaanderen is het wereldcentrum van de duivensport, en dat legde The Reference geen windeieren. Het Gentse online agentschap vond in het populaire volksspel de inspiratie voor een gouden offline verkoopbrief die zonet de prijs: 'de Gouden Veer' in de wacht kon slepen.
Blog Digitale marketing
7 april 2016
Data toegankelijker en bruikbaarder maken met Data Studio 360

Lees meer
Enige tijd geleden kondigde Google haar nieuwe corporate pakket Google Analytics 360 Suite aan. Het is een verzameling van tools om aan de slag te gaan met web data. Die 360 staat voor een alomvattende visie: het gaat om verzamelen, segmenteren, analyseren en inzetten van data voor marketingdoeleinden. In dit blogbericht nemen we Data Studio 360 onder de loep.

Werken bij ons

Groei met ons mee

The Reference  is een snel groeiend bedrijf. Daarom zijn we op zoek naar nieuw talent dat de ambitie heeft ook zelf te willen groeien in hun job.

over ons

Om te weten hoe het er bij ons aan toe gaat, moet je eigenlijk zelf gewoon eens de sfeer komen opsnuiven. Dan begrijp je snel wat The Reference zo speciaal maakt.

top
more than digital

The Reference is niets zonder haar klanten. Hier aanschouwt u wat Luminus voor u kan betekenen. Wij stonden op onze beurt in voor de look & feel van hun website, de implementatie en natuurlijk ook hun mobiele app.

The Reference gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Door onze website te bezoeken, verklaart u zich hiermee akkoord.
Meer lezen over het gebruik van cookies

OK