The Reference behaalde de Google Analytics Partner erkenning, en behoort daarmee voortaan tot de selecte groep van de beste consulting bureaus die ondernemingen helpen om hun zakelijke doelstellingen op het web te meten met Google Analytics. Het Gentse full service digital agency doorliep hiervoor de aanvraagprocedure en een grondig interviewproces en mag zich sedert begin dit jaar 'Google Analytics Certified Partner' noemen. Het Competence Center Perform - de cel binnen The Reference die zich toelegt op analytics en search engine marketing - is ook al ruim 2 jaar Google Adwords Certified.

Erkenning van Google als kwaliteitsgarantie

Het Google Analytics Certified Partner programma is een erkenning voor organisaties en advies bedrijven die web analytics implementaties, analyse- of websitetest- en optimalisatie diensten aanbieden. Om deze erkenning te krijgen dien je als bedrijf een aanvraag in om 'Certified Partner' voor Analytics te kunnen worden bij Google. Als aan strenge kwalificatienormen is voldaan, wordt de aanvrager toegelaten tot de procedure en worden de kennis en vaardigheden van het bureau vervolgens grondig getest. Dit om ervoor te zorgen dat het hoogste niveau van kwaliteit gegarandeerd kan worden.

The Reference voltooide onlangs dergelijk Google Analytics Partner programma en kan voortaan het certificaat voorleggen om aan te tonen dat de consultants van het digital bureau over de hoogste capaciteiten in Google Analytics beschikken. Als GAC partner kan The Reference vanaf nu een beroep doen op rechtstreekse ondersteuning van Google voor de meest complexe technische vragen en krijgt het Gentse agency bovendien inzicht in de product roadmap en bèta features van Google. Hierdoor kan nóg meer toekomstgericht meegedacht worden met de klanten.

Als lid van het Google Analytics én Adwords Certified partner netwerk, werd The Reference eveneens partner van Search University . De specialisten van The Reference zullen aanwezig zijn vanaf het eerstkomende Search University event op 15 juni 2012. Zij zullen voortaan ook een bijdrage leveren op de jaarlijkse Google Analytics Business Conference.

Naast web analytics, biedt The Reference uiteraard nog een hele waaier diensten aan: van de ontwikkeling van performante websites en online marketing tot digital business consulting. Dit gebeurt eventueel zelfs in-house bij klanten of 'dedicated' voor een bepaalde periode met het e-Beacon team van experten en consultants.

TOP

the reference n.v.

Stapelplein 70 bus 201, 9000 Gent
Tel +32 9 234 05 36
info@reference.be
BTW-nr BE 474 475 203

eTIC ondertekenaar nr. 1187
Privacy & disclaimer

... 

Volg ons

Logo Emakina Group