Makro Webshop - Sitecore’s International Site of the Year @TheReference

Makroshop.be werd benoemd tot de International Sitecore Site van het Jaar in de categorie Beste Internationale Detailhandel / e-commerce site. Geselecteerd uit diverse klanten, wordt dit project van The Reference erkend voor zijn gebruik van Sitecore's Web en online marketing technologie om efficiëntere bedrijfsprocessen en geavanceerde digitale strategieën te ontwikkelen. Het versterkt de leidende positie van The Reference binnen het domein van geavanceerde content management oplossingen.

Website MakroShop vertegenwoordigt de volledige end-to-end e-commerce tak van één van de grootste "Cash & Carry" resellers van België. De doelgroep bestaat uit zowel particuliere als professionele gebruikers, en deze hebben elk hun eigen specifieke product catalogi. De website wordt ondersteund in het Nederlands en het Frans.
Henri De Roeck, Technology Manager bij The Reference legt: "Makro's doel was glashelder: ze wilden opvallen en niet zomaar "gewoon nog maar een nieuwe e-commerce website" worden. Gebouwd op slechts vier maanden, biedt de nieuwe Makro webshop een eenvoudige en snelle manier om een aankoop te doen in één enkele flow. Gezien de Makro cultuur, dewelke "cash and carry" leeft en ademt, is deze ervaring voor zowel de eindgebruiker als Makro als bedrijf een sterke evolutie. Een toename van de omzet is zeker merkbaar . Op slechts drie weken werden de streefcijfers voor de eerste fase al bereikt. De resultaten hebben Makro geholpen bij het bepalen van de volgende stappen van hun sales strategie."
 
"The Reference heeft voor Makro Cash & Carry een zeer succesvolle site gebouwd die de steeds veranderende business en marketing uitdagingen voor organisaties vandaag de dag oplost," zegt Kim Elsass, Chief Information Officer, Sitecore. The Reference heeft uitmuntendheid aangetoond in het ontwikkelen van een website met een aantrekkelijke vormgeving en een krachtige, meeslepende en slimme e-commerce oplossing. "
 
De Sitecore Site van het Jaar wedstrijd erkent organisaties die Sitecore technologie hebben ingezet om de meest uitzonderlijke websites te bouwen. Nominaties worden beoordeeld op creativiteit, integratie met rijke databronnen en applicaties, de mogelijkheid om te engageren, op te voeden en een actie te motiveren, en op de algehele gebruikerservaring die de site kan leveren aan haar bezoekers. De Sitecore Site van het Jaar wedstrijd is verdeeld in vier regio's, Internationaal, Denemarken, Groot-Brittannië en Noord-Amerika.

Lees hier de aankondiging van Sitecore:

TOP

the reference n.v.

Stapelplein 70 bus 201, 9000 Gent
Tel +32 9 234 05 36
info@reference.be
BTW-nr BE 474 475 203

eTIC ondertekenaar nr. 1187
Privacy & disclaimer

...



 

Volg ons

Logo Emakina Group