StepStone Job App wint Best Employment Mobile App Award 2012 @TheReference

StepStone, één van de meest succesvolle job boards in Europa, gelooft rotsvast in de toekomst van mobiel, en investeerde dan ook in een gebruiksvriendelijke Job App. Deze app mocht onlangs van de Web Marketing Association een Mobile-Webaward voor 'outstanding achievement in mobile' in ontvangst nemen. De app werd door het Gentse digital agency The Reference gebouwd voor iOS en is intussen ook beschikbaar voor Android.

De juiste persoon en de juiste job vinden elkaar ook via de smartphone


Aangemoedigd door het marktpotentieel van smartphones ging StepStone samen met  het Gentse full service digital agency The Reference de uitdaging aan om krachtige mobiele Job App te ontwikkelen. StepStone vond het belangrijk dat de app gebruiksvriendelijk was zodat de gebruiker op een eenvoudige manier een geschikte vacature kon vinden. Interessante features werden toegevoegd om de mobiele ervaring te optimaliseren. Zo kan je makkelijk jobs vinden die zich dicht bij je thuis bevinden, kan je in één simpele klik de jobs bekijken (én sharen!) die voldoen aan je laatste zoekopdracht en kan je makkelijk jobs opslaan om ze later te bekijken. Je kan je ook abonneren op een jobagent en locaties van werkgevers op de kaart bekijken. Binnen een maand na de launch werd de app reeds 2500 keer geïnstalleerd in België. Niet minder dan 70 000 job zoekers binnen het wereldwijde netwerk van StepStone gebruiken de app intussen, zowel op iOS als op Android.

De beste app in de Employment categorie


De MobileWebAwards competitie werd ontwikkeld door de Web Marketing Associatie om uitmuntendheid in mobiele websites en applicaties te eren. Deze awards presenteren dus het beste wat mobiele ontwikkeling betreft. Zij worden uitgereikt door objectieve ervaren professionals met een diepgaand inzicht in de huidige wereld van mobiel web development, design en marketing. De professionals in de jury geven een score aan alle ingediende apps op basis van een aantal vooraf bepaalde criteria: gebruiksgemak, creativiteit, impact, ontwerp, inhoud, interactiviteit en het gebruik van het medium.

De jury van de Mobile-Webawards waardeerde de efficiënte Job App  van StepStone als 'voortreffelijk' en beloonde StepStone met de award voor beste app in de 'Employment' categorie.

TOP

the reference n.v.

Stapelplein 70 bus 201, 9000 Gent
Tel +32 9 234 05 36
info@reference.be
BTW-nr BE 474 475 203

eTIC ondertekenaar nr. 1187
Privacy & disclaimer

... 

Volg ons

Logo Emakina Group