Bank en Verzekeringen Klant sinds 2011

ZLM Verzekeringen

The Reference favoriete Alterian partner voor ZLM

Een tijd geleden koos de Nederlandse verzekeringsmaatschappij ZLM tijdens het selectieproces voor een nieuw content management systeem, het Alterian-gebaseerde proof-of-concept gemaakt door The Reference, en dit omdat deze het best beantwoordde aan haar eisen.

Kiezen voor ervaring

ZLM koos "The Reference omdat zij ruime referenties en ervaring hebben in het omgaan met grote web-projecten."
Met hun website, op basis van het Alterian content management systeem, wilde ZLM destijds eerst en vooral haar online aanwezigheid versterken. De website geeft klanten de mogelijkheid tot het afsluiten van een online verzekering, en tot het raadplegen en bewerken van relevante gegevens door middel van een 'Mijn ZLM'-omgeving.
Alterian biedt verschillende “content-owners” zoals productmanagers, communicatie- en support-medewerkers een flexibel toekomstbestendig platform om eenvoudig en gemakkelijk online content te kunnen plaatsen. Verder was het essentieel dat de nieuwe website uitgebreid kon worden met extra webservices en een extranet kon worden ingevoerd voor werknemers en agenten.

Marjan De Beule, account manager bij The Reference: "Dit project was een geweldige kans voor ons om onze kennis en expertise in te zetten op Alterian implementaties buiten de landsgrenzen. Als full service interactief web agency biedt dit project zowel op korte als lange termijn interessante uitdagingen. "

TOP

the reference n.v.

Stapelplein 70 bus 201, 9000 Gent
Tel +32 9 234 05 36
info@reference.be
BTW-nr BE 474 475 203

eTIC ondertekenaar nr. 1187
Privacy & disclaimer

... 

Volg ons

Logo Emakina Group