RENSON® kiest ook in zijn communicatie voor innovatie met 2 nieuwe apps @TheReference
Klant sinds 2012

RENSON

RENSON® kiest ook in zijn communicatie voor innovatie met 2 nieuwe apps

De oplossingen voor ventilatie en zonwering van RENSON® kunnen voortaan nog sneller en makkelijker door eindklanten, architecten en partners gevonden en bekeken worden dankzij 2 nieuwe apps voor de iPad. Deze apps werden nog tijdig klaargestoomd voor Batibouw door The Reference/Mobile, de mobiele poot van het full service agency The Reference uit Gent.

Zoals ieder jaar worden er op Batibouw door RENSON® een hele reeks nieuwe producten en oplossingen voor ventilatie en zonwering aan het grote publiek voorgesteld. Maar ook op het vlak van communicatie kiest RENSON® resoluut voor vernieuwing. U kan voortaan immers gratis 2 RENSON®-iPad apps downloaden. De ene app biedt u een overzicht van een schitterende lijst recente referenties van het merk. De tweede app is een simulator voor terrasoverkappingen waarmee u zelf creatief aan de slag kan gaan als u op zoek bent naar een perfecte oplossing voor het terras van uw woning.

Een eerste app boordevol inspiratie

Met de eerste iPad app die door RENSON® op Batibouw wordt voorgesteld kan elke particuliere of professionele gebruiker bekijken hoe de ventilatie- en zonweringsystemen van RENSON® in een aantal prachtige projecten werden toegepast. Een app boordevol inspiratie dus, maar eveneens een wegwijzer om de onbeperkte technische mogelijkheden en de stijlvolle esthetiek van de systemen van RENSON® te ontdekken via de iPad. The Reference/Mobile vond het een uitdaging om een waardig mobiel alternatief uit te werken voor het prachtige boek met referenties dat RENSON® jaarlijks uitbrengt.

En dan nu concreet aan de slag met de tweede RENSON® app

Via een tweede nieuwe app kan de gebruiker makkelijk zelf een terrasoverkapping simuleren. Op basis van een foto van het eigen terras voegt men een overkapping, naar wens te kiezen uit het brede gamma van RENSON®, toe. De gekozen oplossing kan vervolgens eenvoudig aangepast worden aan de uitgangssituatie en de specifieke wensen van de gebruiker. Als men uiteindelijk tevreden is over het concrete resultaat kan dit ontwerp zelfs naar een dealer in de buurt worden doorgestuurd om vrijblijvend een prijsofferte te vragen. Een leuke 'feature' is tenslotte dat het ontwerp eventueel ook nog 'geshared' kan worden met vrienden en familie. The Reference/Mobile besteedde zeer veel zorg aan het gebruiksgemak van deze app, en deed er alles aan om een zo realistisch mogelijk ogend eindresultaat van de simulatie te bekomen. Op deze manier kunnen gebruikers via deze tool een perfect geïnformeerde keuze maken.

Download de app van Renson met referenties van het voorbije jaar.

Naar de app van Renson voor het simuleren van terrasoverkappingen.

TOP

the reference n.v.

Stapelplein 70 bus 201, 9000 Gent
Tel +32 9 234 05 36
info@reference.be
BTW-nr BE 474 475 203

eTIC ondertekenaar nr. 1187
Privacy & disclaimer

... 

Volg ons

Logo Emakina Group