Klant sinds 

The Reference en Gazet Van Antwerpen brengen live het nieuws

The Reference creëerde een nieuwe touch toepassing voor Gazet Van Antwerpen, een van de kranten van mediabedrijf Concentra,  ter gelegenheid van de boekenbeurs.

Plaatselijk nieuws wordt visueel op een kaart voorgesteld en komt via de eenvoudige touch bediening binnen ieders handbereik. De deadline voor de primeur was de opening van de Antwerpse Boekenbeurs 2010.

Op vier grote aanraakschermen wordt het lokale nieuws onmiddellijk gevisualiseerd. Je leest niet alleen wat wanneer is gebeurd, maar je ziet onmiddellijk ook waar de feiten zich afspelen in de Antwerpse regio.  Je kan het nieuws hier en nu op een satellietkaart visualiseren, andere plekken waar nieuwsfeiten zich hebben afgespeeld verkennen, via een zoekfunctie ontdekken wat zich bij wijze van spreken in en rond het Bouwcentrum heeft afgespeeld... Het nieuws om de hoek dat je raakt én aanraakt.

“Deze realisatie is in veel opzichten vernieuwend”, zegt Mathieu Dhondt, Account Manager bij The Reference. “Niet alleen krijgt plaatselijk nieuws een nieuwe betekenis, het toont ook aan hoe de verschillende media elkaar kunnen versterken om de nieuwservaring te intensiveren. Daarnaast dragen ook nieuwere technologieën zoals Silverlight en touch screen bij tot hogere interactie en betrokkenheid.”

TOP

the reference n.v.

Stapelplein 70 bus 201, 9000 Gent
Tel +32 9 234 05 36
info@reference.be
BTW-nr BE 474 475 203

eTIC ondertekenaar nr. 1187
Privacy & disclaimer

... 

Volg ons

Logo Emakina Group