Dienstverlening Klant sinds 2010

CareerFit

The Reference geeft Careerfit vorm

The Reference heeft de waarden en identiteit van het nieuwe rekruteringsbedrijf Careerfit op maat uitgetekend in een nieuwe website die in het oog springt door een fris en eigenzinnig design.

Careerfit kiest voor een innovatieve en persoonlijke aanpak: het in kaart brengen  van de professionele identiteit van vooral jonge masterprofielenen waarbij telkens op zoek wordt gegaan naar een match tussen de missie van de werkgever en de motieven en behoeften van het jonge talent.

The Reference heeft voor deze start-up het logo, de visitekaartjes en het online talent platform Careerfit.be ontwikkeld. Dat het er anders aan toe gaat bij Careerfit valt onmiddellijk op door het kleurgebruik en de atmosfeer die de tekeningen oproepen. Het webdesign illustreert perfect dat een beeld veel meer kan zeggen dan woorden.

 

Via de website wordt nieuw talent uitgenodigd om zich te registreren. Jonge professionelen zijn de ambassadeurs die via testimonials (zowel op de website als via youtube) ander talent inspireren en de match tussen hun eigen waarden en die van de werkgever illustreren.Eens geregistreerd kan je je professionele profiel invullen, het curriculum vitae toevoegen en de Interactive CareerRadar uittesten om een waardevol inzicht te verwerven in wie je professioneel wil zijn en welke carrière bij je past. Deze self-assessment tool is opgezet in samenwerking met de gerenommeerde prof. Dr Anseel van de Universiteit Gent.

 

“De grote uitdaging van dit project was om Careerfit correct te branden én te differentiëren ten opzichte van andere sectorgenoten.”, zegt Peter Van Wijnaerde, Creative Director van The Reference. “We hebben duidelijk neergezet waar de onderneming voor staat en dit op een manier die de doelgroep van deze nieuwe speler maximaal moet aanspreken. Het doordachte design zorgt voor de “ klik” tussen wie Careerfit is en het talent dat zijn weg zoekt naar een passende werkgever.”

Sitelinks

TOP

the reference n.v.

Stapelplein 70 bus 201, 9000 Gent
Tel +32 9 234 05 36
info@reference.be
BTW-nr BE 474 475 203

Privacy & disclaimer

Volg ons

Logo Emakina Group