Bank en Verzekeringen Klant sinds 2010

DELA

'Safe in heaven': sla uw digitale erfenis veilig online op

The Reference, het full service digital agency uit Gent, bouwde voor DELA een nieuwe smaakvolle website om te beantwoorden aan een reële nood die de uitvaartspecialist detecteerde in het eigen specifieke vakgebied. Via deze nieuwe gratis online oplossing kan u paswoorden voor online accounts of sociale netwerken, evenals persoonlijke documenten in uw 'digitale kluis' opslaan. Vervolgens stelt u deze info ter beschikking van een vertrouwenspersoon die toegang krijgt vanaf het moment dat u komt te overlijden. The Reference bouwde deze tweetalige site op basis van het content management systeem Sitecore. Hierbij werd veel aandacht besteed aan de beveiliging van de bestanden. De lancering van 'Safe in Heaven' wordt extra kracht bijgezet aan de hand van een prachtige clip:  een originele kartonnen animatie licht het concept helder toe.

Een online kluis die een reëel probleem oplost

Mensen worden er in dit digitale tijdperk steeds vaker toe gedwongen om online stappen te ondernemen om de digitale identiteit van hun dierbare overledenen op een correcte manier af te sluiten of te bewaren. Dat is niet makkelijk als je niet over de nodige paswoorden beschikt die vaak alleen door de overledene gekend waren.

Marysia Kluppels, marketing en communicatiemanager bij DELA, legt uit: "Als uitvaartspecialist stelden we in ons contact met nabestaanden vast dat sociale media het rouwproces een nieuwe dimensie hebben gegeven, maar ook dat de bestaande profielen van overledenen op sociale en andere online media een praktisch en emotioneel probleem vormen. Als antwoord op hoe hiermee om te gaan, biedt DELA nu gratis een digitale kluis aan voor paswoorden, persoonlijke documenten en boodschappen, op www.safeinheaven.be. Er is grondig nagedacht over de precieze werking van de kluis: het resultaat is een betrouwbare, veilige en makkelijke oplossing voor wie het nabestaanden op praktisch vlak makkelijker wil maken na diens overlijden."

Veilig tot én met de tijd dat u er zelf niet meer bent

Naast paswoorden biedt de 'online kluis' van DELA ruimte om persoonlijke wensen voor iemands uitvaart, documenten zoals een kopie van een testament of verzekeringspolissen, of een persoonlijke boodschap voor nabestaanden op te slaan en toe te voegen wanneer men het wil. Alle gegevens worden geëncrypteerd en op een beveiligde server opgeslagen. Het is mogelijk om per document, per online profiel of bericht één of meerdere vertrouwenspersonen aan te duiden en alleen deze aangeduide personen zullen in de (hopelijk nog verre) toekomst over deze documenten kunnen beschikken.

Uitpakken met een originele lanceringsclip

DELA wilde de lancering van de nieuwe verfijnde site vooral ook op een heel originele manier in de kijker zetten. The Reference zorgde prompt voor een schitterende lanceringsclip die via stijlvolle animaties uit karton, het hele concept helder en overtuigend voor u 'uitpakt'.

TOP

the reference n.v.

Stapelplein 70 bus 201, 9000 Gent
Tel +32 9 234 05 36
info@reference.be
BTW-nr BE 474 475 203

eTIC ondertekenaar nr. 1187
Privacy & disclaimer

... 

Volg ons

Logo Emakina Group