Sitecore @TheReference

Het Sitecore platform biedt niet alleen een zeer sterke en intuïtieve gebruikerservaring, maar beschikt tevens over een solide technische architectuur die ons in staat stelt om zowel eenvoudige als technisch complexe projecten te realiseren. Op dat vlak is de ondersteuning van Windows Azure een mooi voorbeeld van de sterke focus op recente (technische) ontwikkelingen.

Sitecore blijkt in de praktijk ook een uitermate geschikt platform voor multi-site, multi-country of multi-device projecten. Bovendien gebruiken we het niet allen voor publieke sites, maar ook voor intranet of extranet realisaties.

De Digital Marketing Suite (DMS) voegt aan de zeer uitgebreide content management functionalitieit o.a. een ingebouwde analytics engine toe zodat de marketeer de website kan optimaliseren en personaliseren op basis van het profiel en surfgedrag van de bezoekers. Daarnaast vormen de geïntegreerde E-mail Campaign Manager (ECM) en multi-variate testing sterke troeven voor een effectief beheer van campagnes gericht op conversie.

Sitecore wordt niet alleen door ons maar ook door analisten zoals Gartner en Forrester tot een van de sterkste content management en customer engagement oplossingen wereldwijd gerekend.