Switch to the TR web app

For the best experience of reference.be on your smartphone, check out our new web app - it’s optimised for touch screen devices but there is no need to download.

switch now

We mogen met recht en rede stellen dat de opkomst van sociale media tot een ware revolutie binnen het marketingdomein heeft geleid. Social Media hebben de consument een stem en een publiek gegeven, een voorrecht dat voorheen enkel voorbehouden was tot de grote merken.

Deze revolutie vereist een nieuwe marketing benadering waarbij een brug wordt geslagen tussen creativiteit en meetbaarheid. De ware kracht van Social Media is niet te koop. Om een boodschap maximaal te kunnen verspreiden is dus een creatief idee noodzakelijk en alleen via een goed measurement framework kan de impact van de boodschap worden gekwantificeerd.

Social Media is meer dan ooit het combineren van creativiteit en performantie binnen een intelligente strategie, en laat dit nu net de speerpunten zijn van The Reference. Onze aanpak biedt voordelen op korte en langere termijn. Onze eerste interventie kan de toevloed van negatieve golven dempen die uit cyberspace op u afkomen. Maar onze training en begeleiding bieden een meer solide oplossing op veel langere termijn. The Reference beschikt over een uniek team van ervaren mensen die reeds lang vertrouwd zijn met sociale netwerken en in een vorig leven al met succes sociale strategieën en tactieken hebben toegepast. Als voortrekker zijn we één van de weinige internationale actoren die hierbij in een meertalige context werken. Wij weten ‘waar en wanneer te buzzen’ en beschikken hierbij over een pan-Europees netwerk.

Centraal in onze aanpak is dat wij u helpen zelfstandig te handelen. Wij zorgen voor training, uitrusting en ondersteuning, zodat u zelf kunt instaan voor uw social media management. Daarnaast staan we natuurlijk altijd klaar om in te springen waar nodig.