e-Beacon: Huur een consultant @TheReference

Het is niet evident om als bedrijf steeds op de hoogte te blijven van de meest recente online ontwikkelingen… laat staan dat u ze ook meteen correct kan toepassen. Maar moet u wel altijd mee zijn? Heeft uw doelgroep wel behoefte aan een smartphone app, moet u aan customer service doen via Twitter of per se een Facebook fanpagina oprichten? Hoe komt u dit te weten? Hoe gaat u alles organiseren? Welke mensen, partners en gereedschap heeft u hiervoor nodig? Wie kan u hierbij helpen?

Precies uit die behoefte is e-Beacon -- Business Experts and CONsultants -- ontstaan, een afdeling van The Reference toegewijd aan het leveren van online experten en consultants. Deze veelzijdige experten zijn in staat om uw bedrijf te begeleiden bij het maximaal renderen van uw online initiatieven en dit zowel vanuit een strategische als een hands-on benadering. Ze spitsen zich vooral toe op de aanpak van uw uitdagingen in e-marketing of online communicatie. e-Beacon onderscheidt zich daarmee duidelijk van traditionele detacheringsbureaus die zich voornamelijk op technische profielen richten.

Bijkomend groot voordeel is het positief effect op de time to market. De zoektocht naar een goede webmaster of naar een geschikte kandidaat voor nieuwe functies zoals een conversation manager of campaign manager duurt vaak lang en verloopt niet zelden erg moeizaam. Wij stellen u in staat om snel van start te gaan, in afwachting van de komst van een vaste medewerker. Bovendien kunnen onze consultants terugvallen op de uitgebreide kennis van hun collega's waardoor hun inbreng veel facetten bestrijkt. In combinatie met transparante kennisoverdracht is dit een ideale kick-start voor het introduceren van nieuwe disciplines.

Bekijk welke functies onze experten in uw bedrijf kunnen invullen.

Ontdek onze beschikbare profielen die u met kennis van zaken het werk lichter kunnen maken.

Download de e-Beacon folder (Nederlands)
Download the e-Beacon leaflet (English)