E-Beacon, Digital Experts at your office.


Wat is e-Beacon?

e-Beacon, kort voor e-Business Experts & CONsultants, is de detacheringsdienst van The Reference. Een team van e-Beacon experten dicht de digitale kloof bij bedrijven die op zoek zijn naar strategische of operationele ondersteuning voor:

  • Een digitaal project van bepaalde duur
  • Extra ondersteuning in een drukke periode
  • De vervanging van een afwezige collega of in afwachting van een nieuwe aanwerving
  • Het overbrengen van nieuwe inzichten en inspiratie 

Wat e-Beacon onderscheidt van andere wervingsbureaus : de TRIPLE S³


Sourcing network

The Reference heeft met zijn 20 jaar een sterke digitale reputatie opgebouwd. Het agency maakt deel uit van de Emakina Group, vertegenwoordigd in Gent (The Reference), Antwerpen (Design is Dead) en Brussel (Emakina). Met deze partners geniet The Reference van goede connecties in alle lagen van de digitale wereld en een hoog aantal spontane sollicitanten.

Selection and matching excellence

Het e-Beacon-team heeft een goede achtergrond in de werving en selectie van professionals en evalueert op regelmatige basis de prestaties die geleverd worden bij de klant. De seniors van The Reference testen sollicitanten en juniors op hun technische kennis en spijkeren deze voortdurend bij.

Support on-the-job

Onze e-Beacon consultants kunnen steeds terugvallen op de kennis en ervaring van meer dan 100 professionals die hen in hun opdracht ondersteunen.

Ontdek de functiedomeinen waarbinnen we actief zijn.

Ontmoet enkele van onze consultants en bekijk wat ze voor hun klanten betekenen.

Download de e-Beacon folder (Nederlands)
Download the e-Beacon leaflet (English)