Zoekmachine marketing @TheReference

Search Engine Marketing of zoekmachine marketing is "incontournable" voor elk online marketing plan. Onze benchmark cijfers vertellen ons dat meer dan 80 % van het internetverkeer van onze klanten op de website terechtkomt via de zoekmachines.  Hoog in Google te vinden zijn is een absolute must voor elk internet project. 

Door de oprichting van ons expert center Perform enkele jaren geleden, beschikt The Reference over een batterij zoekmachine specialisten die hun niche expertise kunnen loslaten op uw website. Met expertise in de verschillende online marketing domeinen, helpen wij u bepalen hoe u uw website het best kan exploiteren en waar de focus kan liggen. Als een full service agency beschikt The Reference echter nog over een extra troef. Search Engine Marketing staat immers nooit alleen. Denk maar aan het doorvoeren van technische aanpassingen, aanmaken van attractieve landingspagina's, het kaderen van die Search Engine Marketing in een online strategie. The Reference beschikt over alle nodige competenties om deze gehele service te kunnen aanbieden onder 1 dak.

Het zoekmachine marketing aanbod van The Reference is ondergebracht in 3 pijlers:

google adwords certified partner
  • Search Engine Advertising (SEA): het opzetten en managen van advertentie campagnes in de zoekmachines.
  • Search Engine Optimization (SEO): op basis van een keyword research wordt een strategie uitgezet om de positie in Google gradueel te verhogen.
  • Search Engine Friendliness (SEF):  is de website technisch volledig klaar om in de zoekmachines te worden opgenomen?

Net zoals voor onze andere disciplines hebben we ons ook hier gecertifieerd.

HOE KAN THE REFERENCE U HELPEN?

Dankzij de niche expertise ondergebracht in ons expert center Perform, voorzien wij "zoekmachine expertise" in al onze webprojecten maar verzorgen wij ook totaalopdrachten binnen het Search Engine Marketing domein.

  • Allesomvattende SEF audits van de website en het CMS
  • Strategische SEM projecten
  • Keyword Research
  • Actieve SEO content optimalisatie en linking structuren
  • Set-up en management van uw Google AdWords campagnes
  • Training & consultancy op al deze expertisegebieden

Ons Perform expert center biedt de unieke combinatie van zoekmachine marketing niche expertise met de maturiteit van de omkaderende online kennis die huist binnen The Reference.